Evenimente

15 ANI - CAMPION Broker

Autor:Redactia
Luni, 04 Iulie 2022

Gala Premiilor CAMPION Broker a celebrat din nou rezultatele și performanțele colaboratorilor și ale membrilor echipei, dar și parteneriatele încheiate cu asigurătorii. Ceremonia a avut loc la Palatul Bragadiru din București, sâmbătă, 25 iunie 2022.

Evenimentul, devenit tradițional, reprezintă un moment de recunoaștere a celor mai buni campioni dintre Campioni, în cadrul lui fiind acordate premii și diplome profesioniștilor din echipă care s-au remarcat de-a lungul anului precedent.


De asemenea, Gala a reprezentat și un prilej pentru celebrarea activității companiei în piața de intermediere din România, marcată de un standard înalt al calității serviciilor, fapt care a condus la construirea brand-ului CAMPION.

Aniversarea s-a bucurat de prezența a peste 300 de participanți, partenerii evenimentului primind placheta aniversară "Campion 15 ani - un parteneriat de succes".

Marii câștigători ai Galei Premiilor CAMPION Broker 2022 au fost:

» Brokerul Anului: Cristina-Polina BOGOIU

» Premiu pentru Întreaga Activitate: Jana VASILE

» Premiul Fairplay: Daniela GHEORGHE

» Recunoaștere pentru Excelență: Simona Maria CREȚU, Mihai PERVAN, Ioan MOLDOVAN

» Premiu pentru Inovație și Management: Adrian STANCU

» Premiu pentru Profesionalism: Eugen JIEANU

» Vânzătorul Anului Asigurări Facultative: Ioan CAZAN

» Vânzătorul Anului RCA: Emil Iulian MLADIN

» Angajatul Anului: Liviu ANTON

CAMPION Broker are o prezență semnificativă la nivel național și are deviza: "Împreună asigurăm o lume mai bună".

Grupul Campion este unul dintre grupurile financiare cu activitate semnificativă pe piața asigurărilor din România, în care activează din anul 2007. CAMPION Broker este componenta principală a Grupului, având o poziție puternică atât pe segmentul retail, cât și pe segmentele Corporate și IMM, combinând cunoștintele asupra pieței de asigurări naționale și regionale cu avantajele unei bune cunoașteri și prezențe locale. Clienții corporate ai brokerului beneficiază de expertiză tehnică, consultanță specializată, produse inovatoare și de soluții financiare pregătite în funcție de necesitățile lor. Compania are sediul central în Ploiești, a fost înființată de către Octavian și Dana TATOMIRESCU și ocupă, de mulți ani, un onorant loc 7 în Top 10 Brokeri de asigurare la nivel național.

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (15 ANI - CAMPION Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: