Evenimente
A doua ediție a evenimentului „Fii Deștept!”
Duminica, 03 Aprilie 2016

19 martie 2016

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Institutul de Studii Financiare (ISF) au organizat, pe data de 19 martie a.c, a doua ediție a evenimentului „Fii Deștept!”, dedicat generației de mâine a profesioniștilor pieței financiare.
Programul educațional non-formal s-a adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 10-15 ani ai profesioniștilor din piața financiar nebancară, fiind conceput pe baza unor prezentări interactive și discuții libere. 
Evenimentul și-a propus să ofere participanților cunoștințe și abilitați utile în lumea reală, subliniind importanța planificării financiare diversificate în vederea acoperirii riscului și a creșterii bunăstării financiare viitoare, dar și dobândirea de abilitați privind managementul timpului și utilizarea eficientă a resurselor financiare. 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (A doua ediție a evenimentului „Fii Deștept!” ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!