Evenimente
A doua ediție a Școlii de Vară Fabrica de Asigurări
Joi, 15 Septembrie 2016

26 - 28 august 2016

La finalul lunii august, Fabrica de Asigurări (FDA) a organizat, la Cabana Bolboci din Munții Bucegi, cea de a doua ediție a Școlii de Vară, eveniment dedicat membrilor echipei și partenerilor companiei. Cu această ocazie, au fost dezbătute noutățile din piața de asigurări, precum și perspectivele și obiectivele FDA pentru perioada toamnă-iarnă 2016.
Școala de Vară este un eveniment de echipă, unde participă cu precădere membrii companiei noastre, partenerii noștri francizați, precum și invitați din rândul asiguraților, asigurătorilor și prietenilor care simpatizează cu proiectul nostru național, Fabrica de Asigurări, a declarat Adrian TESLOVAN, General Manager, FDA.
Programul a fost completat de o serie de activități de relaxare, inclusiv organizarea a două trasee turistice tematice (Cabana Bolboci - Schitul Peștera Ialomicioarei – Peștera Ialomicioarei - Cabana Bolboci, respectiv Cabana Bolboci - Cabana Peștera - Babele - Sfinxul - Crucea Caraiman - Cabana Bolboci), dar și de activități utile în drumețiile montane: montarea/demontarea cortului, orientare turistică cu/fără busolă, proceduri de bază - atât de prim-ajutor, cât și de supraviețuire în cazuri de rătăcire și înnoptare.
Similar cu alte întâlniri de lucru din timpul anului, Școala de Vară are ca obiectiv dezvoltarea spiritului de echipă și al celui competițional. În asemenea împrejurări, echipa se sudează și conlucrează mult mai bine. Oamenii pe care îi întâlnesc mereu în drumețiile mele montane sunt amabili, binevoitori, educați, rezistenți, oameni de caracter. Căutăm mereu să fim mai buni, mai utili, mai inspirați, a adăugat Adrian TESLOVAN.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (A doua ediție a Școlii de Vară Fabrica de Asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!