Cariere
Adriana GRECU, CEO, AON România
Vineri, 03 Iulie 2015

Adriana GRECU a preluat funcția de CEO al AON România începând cu data de 1 iunie 2015. Scopul meu pe termen scurt este să consolidez echipa și să fortific relațiile cu clienții și partenerii noștri. Personal, consider factorul uman ca fiind esențial, împreună cu expertiza și adaptarea la nevoile clientului. Pe termen mediu și lung, intenționez să dezvolt o operațiune profitabilă, care să constituie un reper în piața de brokeraj, a declarat aceasta.
Adriana GRECU s-a alăturat echipei AON România în 2012, ocupând funcția de Chief Broking Officer (CBO), iar din decembrie 2014 a fost desemnată CEO interimar al AON România. În acest an, a fost recompensată cu Premiul Special pentru Parteneriat în urma votului acordat de companiile de asigurare din România, la Gala Premiilor Pieței Asigurărilor.
În perioada de interimat al AON România, Adriana GRECU a început construcţia unei echipe puternice şi unite, consolidând valorile companiei, au anunţat reprezentanţii asigurătorului. Sunt sigur că, sub conducerea Adrianei, echipa din România va fi capabilă să sporească valoarea adăugată a produselor şi serviciilor noastre în folosul clienţilor noştri, contribuind la dezvoltarea afacerilor acestora, a declarat Lex GEERDES, CEO al AON Benelux şi CEE & CIS.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Adriana GRECU, CEO, AON România ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!