Evenimente
ALLIANZ-ȚIRIAC, sponsor al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu
Luni, 08 August 2016

10 - 19 iunie 2016

ALLIANZ-ȚIRIAC a înmânat pe 18 iunie a.c. premiul „Virgil Flonda”  actriței Anamaria MARINCA, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Compania a oferit acest premiu în calitate de sponsor al Festivalului și de partener al Teatrului Național „Radu Stanca”.  
Premiul a fost acordat în cadrul celei de-a patra ediții a Galei Celebrităților, în semn de recunoaștere publică a meritelor artistice pe care tânăra actriță le-a demonstrat în rolurile interpretate atât în spectacole de teatru, cât și de film.
Suntem mândri să susținem, în calitate de parteneri, cel mai complex festival anual din România și cel mai mare festival al artelor din Europa atât din punct de vedere al anvergurii, dar și al calității evenimentelor, a declarat Ana Maria HERA, Director Marketing, ALLIANZ-ȚIRIAC.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (ALLIANZ-ȚIRIAC, sponsor al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!