Evenimente
ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări susţine tinerii sportivi
Miercuri, 29 Martie 2017

Fundaţia Olimpică Romană şi ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări au lansat a treia ediţie a programului Bursele de performanţă ALLIANZ-ȚIRIAC. Douăzeci de burse vor fi acordate tinerilor sportivi care au obţinut rezultate excepţionale, însă întâmpină dificultăţi financiare în drumul către marea performanţă.

Este o bucurie şi o onoare să dezvoltăm, alături de FOR, acest proiect, aflat deja la cea de-a treia ediţie. Se spune că în viaţa rămâi cu ceea ce dai şi nu cu ceea ce iei. Aşadar, ne asumăm rolul de a participa în viaţa comunităţii, de data aceasta, parte din lumea copiilor performanţi, pentru a le da garanţia că au alături prieteni de încredere şi pot îndrăzni, nu doar să viseze, ci chiar să lupte pentru a-şi atinge potenţialul, a declarat Virgil ȘONCUTEAN, CEO, ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări.

La eveniment a participat şi Andreea RĂDUCAN, Preşedinte, Fundaţia Olimpică Română, care a declarat că tinerii sportivi vor primi, timp de un an, o bursă lunară de 300 lei pentru a-şi susţine cheltuielile cu echipamentul, alimentaţia şi eventualele deplasări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări susţine tinerii sportivi).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!