Cariere
Anca TONE, Director Sucursală Constanța, CertAsig
Luni, 03 Octombrie 2016
Anca TONE, Director Sucursală Constanța, CertAsig

Compania de asigurări CertAsig a anunţat numirea Ancăi TONE ca manager al sucursalei din Constanța. Aceasta beneficiază de o experienţă vastă, având o carieră de peste 25 de ani în industria asigurărilor.

Anca TONE a lucrat anterior la ALLIANZ-ȚIRIAC şi UNIQA, unde a deţinut funcţiile de Director Adjunct de Sucursala şi Director Regional de Vânzări Brokeri.

„Pentru mine, experienţa de până acum în industria asigurărilor reprezintă un fundal potrivit pentru o provocare nouă, precum şi pentru oportunitatea de a mă alătura echipei CertAsig, o echipă consolidată şi foarte bine pregătită. Sunt foarte încântată că voi avea ocazia să lucrăm împreună şi să ne dezvoltăm şi mai mult portofoliul specializat şi prezenţa în mediul de afaceri. Vin la CertAsig cu mult entuziasm şi cu convingerea că împreună vom reuşi să construim o echipă locală puternică şi să găsim oportunităţi de creştere aliniate cu obiectivele şi strategia companiei”, a declarat Anca TONE.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Anca TONE, Director Sucursală Constanța, CertAsig).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!