Evenimente
Asigurările specifice industriei construcțiilor și celei alimentare analizate cu ocazia unui workshop GEN Re
Luni, 16 Ianuarie 2017

24 noiembrie 2016

Profesioniști din cadrul departamentelor de reasigurări ai societăților de asigurare active pe piața din România s-au reunit cu ocazia workshop-ului „Thanksgiving Talks and Dinner” organizat de reasigurătorul GEN Re.

Au fost alese două teme pentru a fi supuse dezbaterilor. Prima dintre acestea se referă la polițele care acoperă riscurile de construcții și de răspundere profesională, în vreme ce a doua se referă la tendințele din industria de prelucrare alimentară, din punctul de vedere al reasigurătorului, a precizat Grainne GILLEN, Senior Underwriter, GEN Re.

Au fost prezentate imagini detaliate ale modului de funcționare a celor două tipuri de asigurări, de la arhitectura acestora, multitudinea de riscuri acoperite, respectiv aspecte care pot să apară la plata daunelor - exemplificate cu situații concrete.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Asigurările specifice industriei construcțiilor și celei alimentare analizate cu ocazia unui workshop GEN Re).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!