Profil Astrologic

Balanţă

Septembrie le anunţă pe Balanţe că este momentul să participe mai intens la viaţa socială. Vor simţi o puternică dorinţă de libertate dar, în acelaşi timp, şi nevoia de a crea noi legături şi de a le întări pe cele pe care le au, mergând de la afaceri la căsătorie, dovedind astfel că au capacitatea de a îmbina cele două aspecte cu naturaleţe şi cu diplomaţie. Totodată, vor trebui să se impună şi mai puternic decât de obicei. Permanent încearcă să aducă armonie în jur, doar că în acest an vor trebui să-şi afirme cât se poate de clar dorinţele, nevoile, ideile. Va trebui însă să fie atente la opoziţia Saturn – Uranus, care le poate crea neplăceri în interiorul asocierilor sau divorţuri neaşteptate, cu o pierdere treptată, în paralel, a încrederii în sine.
Precizia şi aplecarea spre detalii le vor consuma multă energie, dar acestea toate sunt condiţii necesare pentru a merge direct la ţintă şi pentru pasul hotărâtor pe care îl vor face în vederea materializării proiectelor. Va fi nevoie de un efort de concentrare, în ciuda agitaţiei de care vor fi cuprinşi atât ei, cât şi cei din jur.
Anturajul nu este pregătit pentru ceea ce doresc Balanţele să înfăptuiască, de aceea va fi nevoie să manifeste ceva mai multă îngăduinţă în relaţia cu cei din jur. Atitudinea acestora din urmă îi va ajuta pe Balanţe să discearnă între adevărata motivaţie a proiectelor lor şi simpla tendinţă de a fi într-o continuă opoziţie cu ei.

Constantin BUZOIANU
Membru în Consiliul CSA
24 septembrie

Nativ Balanţă cu Ascendentul în Capricorn. Responsabilitate şi adesea o anumită rezervă în a-şi exprima părerile - cam acesta ar fi trăsăturile sale definitorii. Pentru el, viaţa înseamnă precauţie şi o atentă planificare.
Banii şi averea sunt lucruri aparent nesemnificative în viaţa sa. Trebuie să pună mai mult în valoare propria individualitate şi originalitate. Este destul de ambiguu când comunică, ordinele sale sunt adesea monosilabice sau jumătăţi de propoziţii. Trăirile interioare deosebit de intense l-ar fi putut face un scriitor de succes.
Este omul de bază în casă şi toată responsabilitatea familiei cade pe umerii săi. Casa şi familia sunt noţiuni extrem de importante pentru el şi apreciază valorile tradiţionale. Obişnuit cu rutina cotidiană, are un program de muncă bine stabilit şi, din acest motiv, adesea a scăpat printre degete proiecte importante. Cu toate acestea, abordează cu entuziasm proiectele în care se angajează, dar se confruntă cu dificultăţi în administrarea resurselor de care dispune.
Se simte răsplătit atunci când îi este recunoscută munca. Pentru că analizează foarte atent ce se întâmplă cu cei aflaţi în subordine, poate induce o situaţie de criză care îi dă ocazia să îşi reevalueze poziţia.


Cerasela NERGHEŞ
Director General, ASTOP
1 octombrie

Balanţă cu Ascendentul în Fecioară. Agilă, versatilă, dornică de cunoaştere, îi place să vorbească, având foarte multe idei. Poate deveni însă superficială, schimbătoare, neliniştită şi inconsistentă dacă nu îşi canalizează energiile în scopuri constructive. În acelaşi timp este foarte atentă la detalii, o fire practică, conştiincioasă, care munceşte extrem de mult. Ca marcaj elementar de Aer, are o fire obiectivă, însă cu înclinaţie spre filosofare. Este în căutare permanentă de idei şi sub nicio formă nu acceptă să amestece viaţa personală cu cea profesională. Îi place să fie permanent în mişcare şi să-şi asume postura de deschizător de drumuri, dacă trebuie.

Gabriel SAUER

Director General, QBE
2 octombrie


Balanţă cu Ascendentul în Scorpion. Este o persoană practică şi eficientă, care ştie ce are de făcut. Dacă ar fi să îi găsim un defect, atunci aceasta ar fi – prea mult materialism. Este o persoană bine orientată şi bine motivată. Îi place să-şi privească viaţa de până acum ca pe un trofeu şi cel mai mult apreciază momentele în care a trebuit să se confrunte cu greutăţile. Îşi preţuieşte libertatea mai mult ca orice şi are momente în care se simte foarte bine singur. Îi place compania celorlalţi, dar numai dacă aceştia îi acordă libertate de acţiune deplină. Punctul său slab constă în aceea că refuză sistematic să facă schimbări în viaţa lui, în timp ce marea sa calitate rămâne abilitatea de a lua decizii corecte sub presiune.

Ovidiu TATOMIRESCU
Director General, CAMPION
7 octombrie

Balanţă cu Ascendentul în Peşti. Meticulos, cu discernământ, fire practică, diplomat în relaţiile cu ceilalţi, munceşte din greu şi are un puternic simţ al corectitudinii. Percepţii puternice, judecată limpede, forţă. Atenţie la exacerbarea laturii critice şi a imboldului către perfecţiune. Îi place să se afle în centrul atenţiei, să fie o persoană publică, să i se recunoască meritele, să-şi joace rolul său, bine determinat. Cu toate acestea, are un dar înnăscut să medieze conflictele. Este o fire impulsivă şi caută permanent oportunităţi pentru a-şi materializa proiectele. În acelaşi timp, poate fi entuziast, loial şi devotat. Este chiar un idealist până la un punct, dar îi poate inspira pe ceilalţi. Atenţie la tendinţa de a deveni intolerant atunci când nimeni nu se aşteaptă.

Elena LUPU
Director General Adjunct, ATE Insurance
12 octombrie

Balanţă cu Ascendentul în Săgetător, cu un marcaj Scorpionic puternic – magnetism, percepţii extrasenzoriale, putere de luptă. Visează să marcheze, într-un fel sau altul, viitorul omenirii. Poate fi un lucru bun, dar cu timpul se poate transforma într-un efect de bumerang, făcându-l pe nativ să caute permanent un ideal. Este o persoană cu reacţii imediate, în căutare de oportunităţi privind punerea în practică a ideilor proprii. Riscă de multe ori să fie subiectivă. Se bucură însă întotdeauna când demarează noi proiecte, are o minte ageră şi concepe cu uşurinţă strategii. Este o femeie care socializează cu uşurinţă, cu un acut simţ al afacerilor şi dispune de o adevărată capacitate de abstractizare.


Ion GIURESCU
Vicepreşedinte, CSSPP
14 octombrie


Nativ Balanţă cu Ascendentul în Fecioară, extrem de echilibrat. Valorile tradiţionale sunt pentru el bine determinate şi se aşteaptă ca şi ceilalţi să dea dovadă de flexibilitate, asemeni lui. Se vede ca fiind o persoană independentă, capabilă să-şi organizeze atât viaţa personală, cât şi pe cea profesională. Este o persoană care atunci când poate, ajută, predispus să trăiască din amintiri, decât să-şi imagineze cum va fi viitorul. De-a lungul vieţii a avut parte de multe şanse. Este foarte sensibil la problemele celuilalt şi de aceea dă dovadă, în relaţiile cu colegii, de foarte mult tact şi de multă răbdare. Poate uneori este prea îngăduitor, prea sensibil, prea cinstit şi mai puţin dispus să facă jocul altora.

Carmen RADU
Director General Adjunct, EUREKO
22 octombrie


Balanţă cu Ascendentul în Balanţă, o nativă puternic motivată să accepte provocările de orice fel, dar poate să se resemneze rapid dacă i se refuză şansa de a evolua. Îi este foarte greu să se adapteze noului, are o reacţie de respingere, de inflexibilitate când se pune problema schimbării. Cu toate acestea, este puternic motivată şi orientată profesional. Nu i-a fost uşor să ajungă în poziţia pe care o ocupă, nu îi place să îi stea cineva în cale, preferă să aibă libertate de mişcare, inclusiv la locul de muncă, dacă superiorii aşteaptă de la ea rezultate. Este o persoană care trăieşte intens, are percepţii puternice şi domină în confruntări.

Stanislav UMA
Director General, ARDAF
23 octombrie


Balanţă cu Ascendentul în Balanţă. Două semne sunt puternice în tema astrală a acestui nativ: Fecioara şi Balanţa. Primul îi aduce meticulozitate, capacitate de abstractizare, discernământ, conştientizarea nevoii de sănătate şi igienă, o mare înclinare spre muncă. Poate fi extrem de critic şi perfecţionist. Cel de-al doilea semn îi oferă tenacitate, încăpăţânare, armonie şi echilibru interior, diplomaţie, un puternic simţ al onestităţii. Uneori poate înclina spre un compromis, deşi dă dovadă de o încăpăţânare extremă, impunându-şi punctul de vedere.
Posibil să aibă probleme în ceea ce priveşte motivaţia care stă la baza demersului în atingerea scopurilor. Ar fi bine să fie mai rezervat în ceea ce priveşte comunicarea intenţiilor de viitor. Marcajul de Aer arată că poate fi obiectiv şi aplecat spre meditaţie filosofică, preferă să vadă viaţa din perspectiva intelectualului. Mintea sa bine structurată şi organizată îl face să considere emoţiile drept un semn de slăbiciune. Logica îşi pune amprenta asupra a tot ceea ce face. Dacă a prins pe cineva minţind, în clipa următoare acea persoană nu mai există pentru el.
Energetic, este marcaj de cardinalitate, adică este tot timpul în acţiune, apreciază provocările şi poate să se simtă frustrat în situaţia în care nu i se dă ocazia să arate ce poate. Se desprinde greu de ceea ce consideră bunul său şi este conservator, noul creându-i impresia că este de scurtă durată.
Este conştient de propria sa valoare. Cunoaşterea mediului şi a lumii reprezintă pentru el motivaţia majoră a vieţii. Este convins că are numai de câştigat prin cunoaşterea şi experienţa trăite pe cont propriu; are un acut simţ al banilor şi al averii, în general; se remarcă prin intensitatea cu care trăieşte şi acţionează.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Balanţă).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: