Evenimente
BCR Asigurări de Viață a lansat o nouă asigurare de sănătate, vândută prin CAMPION Broker
Luni, 16 Ianuarie 2017

28 noiembrie 2016

BCR Asigurări de Viață a lansat o nouă asigurare privată de sănătate prin care estimează că va atrage circa 5.000 de clienți, în primul an. Produsul, denumit Card de Sănătate BCR Asigurări de Viață, se adresează atât persoanelor fizice, cât și IMM-urilor, având o sumă asigurată de maxim 50.000 lei în cazul unor boli grave.

Produsul este vândut prin intermediul rețelei CAMPION Broker, în baza unui parteneriat, existând o perioadă de 6-8 luni de exclusivitate, potrivit lui Octavian TATOMIRESCU, Directorul General al brokerului.

Este un produs clasic ce acoperă riscurile de îmbolnăvire. Poartă această denumire pentru că utilizarea acestuia se face pe baza unui card prepay. Astfel, produsul are o formă materială chiar sub forma unui card (MasterCard) cu care se plătesc serviciile medicale de care beneficiază asiguratul, a explicat Sorin MITITELU, Președinte Directorat, BCR Asigurări de Viață.

Practic, asigurătorul decontează în avans serviciile medicale prin intermediul cardului, iar clientul poate plăti simplu și rapid când beneficiază de servicii medicale de la nivelul întregii țări, fără a fi condiționat de anumite clinici.

Polița se adresează persoanelor cu vârsta între 6 luni și 59 de ani, iar prețul este de 150 lei pe lună pentru adulți și copii de peste 10 ani, și de 225 lei pentru copiii mai mici de 10 ani.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (BCR Asigurări de Viață a lansat o nouă asigurare de sănătate, vândută prin CAMPION Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!