Cariere
Bogdan DUMITRESCU Membru al Consiliului de Administrație Fondul de Garantare a Asiguraților
Marti, 01 Septembrie 2015

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară l-a numit pe Bogdan DUMITRESCU Membru al Consiliului de Administrație al Fondului de Garantare a  Asiguraților în cadrul ședinței din data de 19 august 2015, potrivit comunicatului ASF.

Bogdan DUMITRESCU este Economist cu o vastă experiență în domeniul financiar-bancar și al asigurărilor (25 de ani), cu specializări în managementul riscului, al asigurărilor împotriva dezastrelor, al gestionării riscurilor de catastrofe naturale, precum și al actuariatului. Printre cele mai reprezentative poziții pe care le-a ocupat se numără cea de CEO și fondator al companiei BJD Reinsurance Consulting LLC (New York, 2009 - prezent), de Actuar Senior la Caisse Centrale de Reassurance CCR (Paris, 1997 - 2013) sau de Business Analyst la Van Breda Insurance & Reinsurance Brokers (Paris, 1993 - 1996).

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Bogdan DUMITRESCU Membru al Consiliului de Administrație Fondul de Garantare a Asiguraților).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!