Evenimente
Business şi tradiţii româneşti îmbinate armonios la ASIFEST 2015
Marti, 15 Decembrie 2015

4 decembrie 2015

Ca în fiecare an, la începutul lunii decembrie, partenerii şi colaboratorii ASISOFT din piaţa locală s-au reunit la ASIFEST, evenimentul devenit deja o tradiţie a companiei, pentru a celebra, împreună, realizările anului 2015. Cu acest prilej, Maria BOGHIAN, Directorul de  Dezvoltare al ASISOFT, a anunţat extinderea ofertei actuale de servicii prin lansarea a două noi produse.

Astfel, portofoliul ASISOFT, care include produse deja cunoscute pieţei de asigurări, precum AUTOSEL, SPSEL, SERVISEL sau ASIS, este completat cu noi aplicaţii care vin în sprijinul clienţilor. Prima dintre acestea, EURODEMONT, reprezintă o soluţie de management al  activităţii de dezmembrare auto şi acces la stocurile online ale dezmembratorilor autorizaţi. Cea de-a doua, numită JUSTALERT, monitorizează activitatea juridică din companii şi performanţa persoanelor implicate în apărarea şi susţinerea cauzelor înregistrate în  instanţele de judecată.

Lansarea aplicaţiilor reprezintă o altă etapă importantă din strategia de dezvoltare a ASISOFT, compania înregistrând performanţe  deosebite şi în acest an. În 2015 am reuşit să strângem un volum impresionant de informaţii, să ne facem curăţenie în baza de date şi,  în momentul de faţă, aceasta are peste 8 milioane de înregistrări din Europa şi SUA, a specificat Maria BOGHIAN, iar rezultatele au  început să se reflecte la nivelul subscrierilor, a adăugat aceasta.

După o primă parte a evenimentului desfașurat sub forma unui seminar ştiinţific, în cadrul căruia reprezentanţii companiei au prezentat statistici de interes pentru piaţa asigurărilor, ASIFEST 2015 a continuat cu masa tradiţională de Crăciun. Fiind dedicată tuturor partenerilor Care au fost, de-a lungul anilor, alături de ASISOFT, aceasta a adus, pentru o seară, spiritul adevăratelor sărbători româneşti  în inima Bucureştilor.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Business şi tradiţii româneşti îmbinate armonios la ASIFEST 2015).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!