Evenimente
Calendarul verii echipei CAMPION: Acțiuni în Bucovina și în Delta Dunării
Joi, 15 Septembrie 2016

Iulie - August 2016

Emoție, respect, apreciere, recunoaștere, relaxare și bună-dispoziție. Acestea sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le-au resimțit membrii echipei CAMPION Broker cu prilejul acțiunilor desfășurate pe durata lunilor de vară.
Astfel, la mijlocul lunii iulie (14 - 17 iulie), a avut loc, la Gura Humorului și Cernăuți, a doua ediție a evenimentului „Campioni în Bucovina! ”. A fost un prilej special ca după nouă ani de activitate aniversați recent de CAMPION Broker, să poată fi reconfirmată una dintre valorile companiei: respectul. Respectul nu numai pentru echipa noastră, partenerii de business și clienți, ci și față de valorile tradiționele românești, au precizat reprezentanții brokerului.
Pe plan local au avut loc întâlniri cu persoane reprezentative din comunitatea românească aflată la Cernăuți, în cadrul cărora s-au împărtășit informații și emoții pe care numai cei ce simt românește le pot avea și trăi.
Totodată, la finalul verii, Administraţia Centrală a CAMPION Broker s-a bucurat de aprecieri cu prilejul unui eveniment special organizat de companie în Rezervaţia Deltei Dunării între 25 şi 28 august a.c.: Acesta a reprezentat o ocazie de reconfirmare a valorilor din cadrul CAMPION şi de reîntărire a relaţiilor profesionale dintre membrii echipei.
CAMPION Broker a intermediat prime în valoare de 51,54 milioane de lei în primele trei luni ale acestui an, conform datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, deținând o cotă de piață de 3,35% și ocupând locul 7 in clasamentul brokerilor de asigurare în funcție de intermedieri.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Calendarul verii echipei CAMPION: Acțiuni în Bucovina și în Delta Dunării).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!