Evenimente
CCN aduce în România o platformă integrată dedicată managementului daunelor
Marti, 22 Noiembrie 2016

10 noiembrie 2016

Situaţia actuală a pieţei de asigurări auto, în special a segmentului RCA, readuce în discuţie importanța intrumentelor necesare pentru controlul daunalitătii, precum şi pentru fluidizarea şi eficientizarea fluxurilor de lucru. În acest context, Claims Corporation Network - CCN, alături de partenerii săi, au organizat, pe 10 noiembrie, un seminar dedicat acestor teme.

România reprezintă una dintre pieţele mari ale Uniunii Europene, cu un număr mare de autovehicule, şi considerăm că există interes ridicat către inovaţie şi tehnologie şi un apetit către a învăţa lucruri noi, a specificat Cees WERFF, Fondator şi CEO al Claims Corporation Network, în cadrul unui workshop, derulat la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Pentru a furniza servicii complexe companiilor de asigurări, CCN a încheiat parteneriate exclusive cu mai mulţi furnizori, precum FRISS, AkzoNobel, OCTO Telematics sau TIP Trailer Services, ale căror servicii sunt integrate în platforma CCN.

Deţinem o platformă unică pentru gestionarea daunelor şi toţi partenerii nostri şi serviciile lor sunt conectaţi în acest sistem. Deci, pentru un asigurător, în loc să încheie contracte cu diverşi furnizori şi să îi integreze în sistemele lor IT, ceea ce poate fi câteodată complicat din cauza permisivităţii sistemelor existente, asigurătorul are un singur contract, cu noi, şi prin platformă are acces către toţi ceilalţi parteneri, a explicat Cees WERFF.

Seminarul a reunit peste 70 de specialişti din cadrul companiilor de asigurări şi brokeraj, unităţi reparatoare şi organizaţii profesionale de profil.

Temele de discuţie au vizat reducerea fraudei atât pe partea de subscriere, cât şi în momentul apariţiei daunelor, utilitatea şi aspectele tehnice ale soluţiilor telematice, dar şi controlul costurilor cu reparaţiile sau serviciile de asistență rutieră prin prisma FRISS, OCTO Telematics, AkzoNobel şi TIP Trailer Services.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CCN aduce în România o platformă integrată dedicată managementului daunelor).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!