Evenimente
CertAsig a sponsorizat Petrecerea Aniversară a Majestății Sale Regina Marii Britanii, organizată de Ambasadele Britanice la București și Sofia
Miercuri, 14 Septembrie 2016

16 iunie 2016

În a doua sâmbătă a lunii iunie, Ambasadele Marii Britanii la București și Sofia au sărbătorit aniversarea Maiestății Sale Regina Marii Britanii, eveniment cu o semnificație specială în acest an, în care Maiestatea Sa a împlinit 90 de ani. 
CertAsig a fost unul dintre sponsorii celor două evenimente, foarte importante pentru relațiile româno-britanice, respectiv bulgaro-britanice, care au reunit reprezentanți ai Guvernului, ai comunității de afaceri, diplomați, oameni de cultură și reprezentanți ai societății civile.
 Este o onoare specială pentru CertAsig să fie implicat în calitate de partener-cheie și să sprijine aniversarea  Majestății Sale cu atâta eleganță, împreună cu Ambasada Marii Britanii, împreună cu clienți, brokeri și parteneri de afaceri, a menționat James GRINDLEY, CEO, CertAsig.
Suntem mândri că am avut oportunitatea să contribuim la cooperarea britanico - bulgară. Am fost sprijiniți de Ambasada Marii Britanii și Camera de Comerț Britanică în toate inițiativele noastre de afaceri de a transfera cele mai bune practici de asigurare britanice și expertiza LLOYD’s of London pe piața locală, a declarat Maria RANGELOVA, Country Manager, CertAsig Bulgaria.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CertAsig a sponsorizat Petrecerea Aniversară a Majestății Sale Regina Marii Britanii, organizată de Ambasadele Britanice la București și Sofia).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!