Editorial

CONSTRUIND MEREU ... PODURI

Marti, 15 Decembrie 2015

Motto
Credem că ceea ce-am pornit deja și dezvoltăm, nu trebuie irosit. Pentru că, în fapt, noi doar construim... poduri. Folosiți-le! (1999 – PRIMM no. 1)

Dragii Noștri Prieteni,

Conștient sau poate nu, încă din primavara anului 1999, când apărea primul număr al Revistei, împreună cu Voi, făceam  ... Istorie. De fapt, Voi faceați istorie, iar Noi o consemnam și o aduceam la lumina zilei.

De aceea, de aproape 17 ani, v-am dedicat fiecare dintre edițiile Revistei PRIMM - Asigurări & Pensii. Integral. Vouă.  Celor care faceți să existe aceste piețe.

Atunci, ne-am propus să construim „poduri" și tot atunci v-am propus să le folosiți. Ați făcut-o cu prisosință, iar noi v-am  fost cronicari. Vă multumim și Vă suntem recunoscători că ne-ați fost alături în toate proiectele pe care vi le-am dedicat. Și iată că suntem în decembrie 2015 și iată că am ajuns la ediția cu numarul 150! Acum, azi și aici, noi simțim că ne-am  făcut cu toții bine treaba.

Vă mulțumim pentru că, iată, împreună am reușit să mai doborâm un record. Numărul 150 al Revistei PRIMM este ediția  cu cel mai mare număr de pagini și cu cea mai mare densitate de conținut din toată istoria publicației noastre.

Vă dorim  din suflet să depășiți mereu toate provocarile și un an 2016 încununat de succese, realizări profesionale și visuri împlinite!

Echipa XPRIMM

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CONSTRUIND MEREU ... PODURI).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: