Cariere

Cosmin ANGHELUŢĂ, Director General Adjunct, CARPATICA Asig

Luni, 09 Iulie 2012

Cosmin ANGHELUŢĂ, nominalizat drept cel mai apreciat profesionist de către piaţa de brokeraj pentru anul 2011, a fost numit în funcţia de Director General Adjunct al CARPATICA Asig, responsabil cu partea de vânzări.
Absolvent al Facultăţii de Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul ASE, al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Sociologie şi Relaţii Internaţionale şi al unui masterat în Politici comunitare şi intervenţii sociale, Cosmin ANGHELUŢĂ a fost, anterior numirii la CARPATICA Asig, Directorul Departamentului Brokeri, Bancassurance şi Leasing al ASTRA Asigurări.
Cosmin ANGHELUŢĂ are o experienţă de peste 13 ani în asigurări, începându-şi cariera ca Inspector coordonator de grupă la ASIROM, Sucursala Ilfov, companie în cadrul căreia a avansat până la funcţia de Director de Reprezentanţă. În 2007 s-a alăturat echipei UNITA (actuala UNIQA Asigurări), ca Manager zonal Vânzări şi apoi ca Director al Sucursalei Bucureşti, pentru ca mai apoi, la începutul lui 2009, să preia   aceeaşi funcţie în cadrul ASTRA Asigurări, Sucursala Bucureşti.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cosmin ANGHELUŢĂ, Director General Adjunct, CARPATICA Asig).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: