Cariere
Cosmin ANGHELUȚĂ, Director General Adjunct, Gothaer Asigurări Reasigurări
Joi, 15 Septembrie 2016

Cosmin ANGHELUȚĂ a fost aprobat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară în funcția de Director General Adjunct al Gothaer Asigurări Reasigurări. Anterior, acesta a ocupat funcția de Director Executiv Vânzări în cadrul aceleiași companii. 
Am acumulat o experiență de aproape 4 ani în cadrul echipei Gothaer. Încă de la început am apreciat atât deschiderea și viziunea de business promovate în cadrul organizației, cât și abordarea corectă, profesionistă și bazată pe performanță - aspecte care mă motivează și mă conduc totodată spre obiectivele pe care trebuie să le atingem. Consider că avem toate resursele și determinarea necesare pentru a dezvolta profitabil și pe termen lung Gothaer în România, a declarat Cosmin ANGHELUȚĂ. 
Cosmin ANGHELUȚĂ a deținut, anterior parcursului său profesional din cadrul Gothaer, funcții de conducere în cadrul CARPATICA Asig și ASTRA Asigurări. În industria asigurărilor a debutat ca inspector coordonator de grupă la ASIROM, Sucursala Ilfov, companie în cadrul căreia a avansat până la funcția de Director de Reprezentanță. În 2007 s-a alăturat echipei UNITA, ca Manager zonal Vânzări și apoi ca Director al Sucursalei București.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cosmin ANGHELUȚĂ, Director General Adjunct, Gothaer Asigurări Reasigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!