Evenimente
CREDIT EUROPE Asigurări a inaugurat un nou birou regional în Bacău
Vineri, 05 Februarie 2016

17 decembrie 2015

CREDIT EUROPE Asigurări a deschis, în luna decembrie a anului precedent, un nou birou regional în Bacău, urmându-și, astfel, strategia de dezvoltare care vizează consolidarea poziției pe piața de asigurări și prin extinderea rețelei teritoriale.

Odată cu deschiderea noului birou, CREDIT EUROPE Asigurări îşi desfăşoară activitatea din teritoriu în baza unui număr de 9 birouri regionale, urmând ca și în 2016 să-și continue expansiunea, target-ul total fiind de 17 birouri regionale.

Am ajuns la o creștere de 40% în 2015 ca urmare a colaborării cu brokerii, care și-au păstrat poziția de top, continuând să fie cel mai mare canal de distribuție în portofoliul nostru. Această creștere reflectă abordarea noastră strategică cu brokerii, iar deschiderea de noi birouri ne va ajuta să fim  aproape de colaboratorii noștri, reușind, astfel, să îmbunătățim continuu comunicarea cu aceștia și, bineînțeles, să fim întotdeauna atenți la nevoile lor în materie de asigurări, a declarat Cagatay ULUDAG, Deputy General Manager, CREDIT EUROPE Asigurări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (CREDIT EUROPE Asigurări a inaugurat un nou birou regional în Bacău).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!