Cariere
Cristian FUGACIU, Responsabil de managementul operaţiunilor MARSH din Balcani
Joi, 03 Aprilie 2014

Cristian FUGACIU, Directorul General al MARSH România, a fost desemnat Responsabil de managementul operaţiunilor MARSH din Balcani. Astfel, pe lângă atribuţiile sale deja existente de coordonare a pieţelor din România şi Republica Moldova, acesta va gestiona şi activitatea grupului din Slovenia, Croaţia, Serbia şi Bulgaria.
Pe lângă noile atribuţii regionale, Cristian FUGACIU îşi va păstra şi rolul de Director General al operaţiunilor MARSH din România. "Sunt convins că noua poziţie va avea un impact pozitiv asupra clienţilor noştri din România şi asupra serviciilor pe care le vom putea oferi, deoarece vom avea acces la cele mai bune practici, produse sau servicii de pe alte pieţe,  prin care să creştem constant nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri", a precizat Directorul General al MARSH România.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Cristian FUGACIU, Responsabil de managementul operaţiunilor MARSH din Balcani ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!