Cariere
Dan STOIAN, Director Asigurări Agricole Renomia SRBA Broker
Luni, 06 Iunie 2016

Începând din luna iunie 2016, Dan STOIAN ocupă funcția de Director Asigurări Agricole în cadrul noului departament specializat înființat de SRBA Broker, parte a grupului ceh RENOMIA. 
Absolvent al Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice, Dan STOIAN și-a început cariera în domeniul asigurărilor în anul 1996. Deținător  al unei solide experiențe în această piață, Dan STOIAN a ocupat, de-a lungul carierei sale, funcții importante în cadrul OMNIASIG, AGRAS, PLATINUM și, cel mai recent, la FATA Asigurări, unde a fost responsabil de dezvoltarea strategiilor comerciale și gestionarea rețelei de vânzări. 
SRBA RENOMIA continuă cu prudențialitate programul de dezvoltare prin valorificarea unor specialiști din piața de asigurări, rămânând fidelă ideii de a putea oferi clienților săi servicii de cea mai înaltă calitate, au declarat reprezentanții companiei.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Dan STOIAN, Director Asigurări Agricole Renomia SRBA Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!