Evenimente
De 14 ani, știrile din asigurări ajung la cititori prin intermediul XPRIMM Ştiri!
Luni, 02 Mai 2016

18 aprilie

Pe 18 aprilie a.c. s-au împlinit 14 ani de la momentul lansării newsletter-ului XPRIMM Știri, buletinul informativ care trimite, în fiecare zi, cele mai noi știri din domeniul asigurărilor către adresele de e-mail ale peste 14.500 de profesioniști din piața de asigurări și brokeraj, zona pensiilor private, sfera financiar-bancară, precum și alte domenii conexe. 

14.500 abonaţi profesioniști din piața de asigurări și brokeraj, zona pensiilor private, sfera financiar-bancară, precum și alte domenii conexe. 

Debutând în 2002 cu doar două rubrici, cea a ştirilor interne, respectiv cea dedicată zonei externe, în prezent, XPRIMM Știri aduce cititorilor atât știri interne și externe despre piețele de asigurări și brokeraj locale și regionale, cât şi informații privind domeniul financiar și piața de capital, cele mai recente job-uri din piața de profil, un calendar al evenimentelor locale și internaționale, interviuri cu o serie de specialiști recunoscuți din piață și nu numai.
XPRIMM Ştiri este parte a familiei XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM Info, XPRIMM Job, XPRIMM Special, XPRIMM MD Ştiri şi XPRIMM News.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (De 14 ani, știrile din asigurări ajung la cititori prin intermediul XPRIMM Ştiri!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!