Evenimente
ERGO Asigurări - focus pe retail şi pe relaţia cu brokerii de asigurare
Miercuri, 22 Februarie 2017

26 ianuarie 2017

România este văzută ca o piaţă cu un mare potenţial de dezvoltare de către unul dintre cele mai puternice grupuri de asigurări din lume, ERGO. Acesta a preluat compania CREDIT EUROPE Asigurări, intrând astfel pe piaţa locală de asigurări generale, momentul fiind marcat printrun eveniment oficial desfăşurat pe data de 26 ianuarie a.c.

Thomas SCHÖLLKOPF, Membru în Consiliul de Administraţie al ERGO International AG, responsabil pentru Europa, a declarat că ERGO Asigurări se va concentra mult pe componenta de retail a business-ului din România. Compania va fi activă pe toate clasele importante de asigurări generale, neluând însă în calcul, în regim de urgență, intrarea pe segmentul RCA.

În primul său interviu acordat în calitate de Director General al ERGO Asigurări, Mesut YETISKUL a declarat că unul dintre cele mai importante elemente ale strategiei de dezvoltare a ERGO Asigurări este menţinerea şi dezvoltarea parteneriatelor cu brokerii de asigurare. Acesta a declarat că preluarea companiei de către un grup de mărimea şi puterea lui ERGO nu va însemna decât o îmbunătăţire a serviciilor oferite clienţilor, la toate nivelurile.

Acum schimbăm viteza și intrăm în cea mai dinamică piață din acest moment – cea de asigurari generale. Vrem să fim un partener de încredere pentru toți cei care vor să colaboreze cu ERGO în România, să vorbim simplu, pe înțelesul tuturor, și să fim foarte seriosi. Filonul nostru german se transpune în ADN-ul societății prin această seriozitate pentru tot ceea ce facem, a completat Mihai POPESCU, Director General al ERGO Asigurări de Viață.

Pe 19 iulie 2016, ERGO a finalizat achiziţia CREDIT EUROPE Asigurări, tranzacţie care a asigurat prezența completă a grupului ERGO pe piaţa asigurărilor de viaţă şi generale din România. Începând cu luna decembrie 2016, noul nume al companiei de asigurări generale a devenit ERGO Asigurări.

În România, ERGO mai deţine, pe lângă ERGO Asigurări, şi compania de asigurări de viaţă - ERGO Asigurări de Viaţă, încă din anul 2010. Cele două companii sunt deţinute în proporţie de 100% de grupul ERGO, prin intermediul ERGO Austria International AG şi ERGO Versicherung AG, care fac parte din MUNICH Re, unul dintre cei mai mari reasigurători şi administratori de risc din lume.

ERGO este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurări din Germania şi Europa. La nivel mondial, acesta este prezent în peste 30 de ţări, cu precădere în Europa şi Asia. Aproximativ 43.000 de persoane lucrează în cadrul grupului, fie ca angajaţi, fie ca persoane fizice independente, implicate în vânzări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (ERGO Asigurări - focus pe retail şi pe relaţia cu brokerii de asigurare).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!