Evenimente
EXA Broker a sărbătorit 10 ani de activitate
Luni, 06 Iunie 2016

28 mai 2016

Colaboratorii şi partenerii EXA Broker de Asigurare, precum şi membrii echipei s-au reunit pe 28 mai a.c., la Hotelul Continental Oradea, pentru a sărbători un deceniu de activitate a companiei, cu prilejul Galei Aniversare EXA 10 ani. Evenimentul a debutat cu un training motivaţional, continuând apoi cu Gala Premiilor în cadrul căreia au fost răsplătite cele mai bune rezultate înregistrate în anul precedent.
La 10 ani de activitate, EXA Broker este recunoscut ca furnizor de succes pentru servicii de asigurare de foarte bună calitate, oferite eficient, corect şi precis la cele mai înalte standarde de profesionalism (...).  Ne angajăm să continuăm să vă ajutăm în gestionarea corectă a riscurilor, lucrând la cele mai înalte standarde de integritate şi de profesionalism, a declarat Cristian ILE, Director General, EXA Broker.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (EXA Broker a sărbătorit 10 ani de activitate).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!