Profil Astrologic

Fecioară

Pentru Fecioare, septembrie va fi o lună a renaşterii, care va debuta cu un bilanţ al anului care a trecut, cu eliberarea de lucrurile de care nu au nevoie şi revenirea la ţelurile şi scopurile de bază, dezvoltarea pe toate planurile, care să le permită acestor nativi să fie mai precişi în ceea ce îşi propun. Este necesară o clarificare, stabilirea unor priorităţi, pentru a fi mai eficienţi, concomitent cu eliminarea a tot ceea ce nu le este necesar. Vor reveni asupra dorinţei de a-şi cunoaşte limitele.
Saturn, prin aspectul armonios pe care îl face cu Soarele natal din tema României, poate aduce deblocarea unor negocieri şi este posibilă semnarea unor acte care vizează subvenţii sau împrumuturi pentru anumite domenii de activitate. Aici aş sugera puţină atenţie, Mercur, cel care răspunde de comunicare, este retrograd, ceea ce poate conduce la distorsionarea informaţiilor; în plus, se poate ca una să vorbim şi alta să facem. Fiind retrograd mai ales în semnul pe care guvernează, nu are putere prea mare, de aceea este necesar să dăm dovadă de calm, răbdare şi atenţie. Este foarte important să se noteze tot ce se vorbeşte sau, dacă au evenimente la care trebuie să participe, să citească actele şi de zece ori dacă este cazul şi abia apoi să le semneze.

Liviu STOICESCU
Preşedinte, BAAR
4 septembrie

Nativ Fecioară cu Ascendent în Fecioară. Pentru el, ordinea şi precizia sunt cuvinte de ordine, dar şi un mod propriu de exprimare. Pe de altă parte, şi-a dezvoltat latura critică şi perfecţionismul. Va trebui să înveţe să păstreze echilibrul între toate acestea.
Este apreciat pentru felul în care ştie să administreze finanţele, chiar şi pe cele personale, mai ales că este mândru de tot ceea ce a achiziţionat până acum. Abilitatea de a coopera şi de a negocia l-au făcut remarcat de timpuriu. Se concentrează rapid, ceea ce îl face să comunice cu diplomaţie sau incisiv, în funcţie de situaţie.
Are o viziune responsabilă asupra felului cum trebuie administrat timpul, inclusiv relaxarea. Îi place să organizeze festivităţi şi să coordoneze activitatea celor din jur, poate şi pentru că are marele talent de a concepe strategii de afaceri pe termen lung. Cu toate acestea, nu ştie să se menajeze pe sine, ignoră semnalele pe care le dă propriul organism şi, de aici, probleme de sănătate cu care se va confrunta periodic.
Nu îi place să-i fie îngrădită libertatea de acţiune, mai ales atunci când pune în practică proiectele pe care el le-a conceput. Are o filosofie practică în ceea ce priveşte afacerile, comunică cu foarte mare uşurinţă şi de aici succesul în ceea ce îşi propune.

Valentin MIŞOV
Director General, ASITO KAPITAL
11 septembrie

Nativ Fecioară cu Ascendent în Peşti. Acţionează asemeni unei oglinzi reflectorizante asupra celorlalţi. Nu ştiu cât este de încântător, dar devine cu foarte mare uşurinţă şeful preferat de femei. Alţii văd altruistul din el, sacrificiul de sine, dar şi spiritul de compasiune. Valorile pe care le preţuieşte cel mai mult sunt libertatea de acţiune şi independenţa. Acestea se reflectă puternic în maniera spontană în care cheltuie sau obţine bani prin resurse proprii.
Are un mod aparte de a comunica. Altfel spus, poate deveni extrem de încăpăţânat dacă alţii îl forţează să le accepte ideile şi extrem de înţelegător când ceilalţi sunt interesaţi de proiectele sale. Tinde să depăşească rutina zilnică atunci când îi place ceea ce face. Când însă noutăţile zilei se ţin lanţ, entuziasmul său scade direct proporţional.
Este cinstit când îşi dozează atent resursele. Îi plac provocările, pentru că acestea reflectă imparţialitatea dorinţelor sale. Îi plac călătoriile în zonele fierbinţi ale globului. Atunci când alege localitatea în care urmează să meargă, nu va pleca până nu se va documenta amănunţit. În munca sa, partea cea mai importantă o reprezintă sectorul de cercetare. Are un acut simţ al responsabilităţii faţă de colegii săi.

Ileana HORVATH
Director General, UNIQA Asigurări
11 septembrie

Nativ Fecioară cu Ascendent în Rac. Grija pentru ceilalţi oferă cheia propriei auto-exprimări. Viaţa sa este o emoţie intensă continuă şi are o perspectivă clară, adânc înrădăcinată, asupra valorilor familiale şi tradiţionale. Trebuie să înveţe să privească viaţa ceva mai detaşat. Îi place să acumuleze şi să aibă în grijă banii altora, iar proprietăţile pe care le are îi dau siguranţa zilei de mâine. Dar ceea ce o face remarcată este permanenta grijă pe care o poartă altora.
Îşi iubeşte casa şi familia, care o descrie ca pe un mic terorist al curăţeniei. Îi place să fie întotdeauna corectă şi este înzestrată cu unele abilităţi care ţin de creativitate – posibil arte plastice sau muzică clasică. Rutina o oboseşte, aşa că face totul pentru ca fiecare zi să aducă şi ceva nou în munca sa. Astfel depăşeşte rutina cotidiană, în ideea că fiecare zi este o nouă aventură.
Îi place să administreze resursele altora. Este un manager autoritar. Poate să se lanseze şi într-o carieră politică, pentru că este predispusă la schimbări neaşteptate de direcţie în profesie şi uneori fabulează pe marginea direcţiei de viaţă pe care a ales-o. Dar marea sa calitate rămâne felul în care ştie să se apropie de oameni şi să coopereze cu ei.

Tudor BALTĂ
Membru în Consiliul CSA
17 septembrie

Nativ Fecioară cu Ascendent în Săgetător. Consideră viaţa o combinaţie armonică între entuziasm şi idealism. Este cea mai bună perspectivă pentru a continua aventura numită viaţă, dar mai ales pentru lecţiile pe care i le oferă zi de zi. Să nu uite că trebuie să acorde atenţie detaliilor.
Abordează constant şi practic modul cum trebuie să administreze şi să câştige bani, lucru de care este foarte mândru, mai ales pentru că a atins acest standard prin auto-disciplină, cumpătare şi înţelepciune. Are multe idei neaşteptate şi incitante. Manifestă interes pentru subiecte neobişnuite. Multe din experienţele sale se datorează intuiţiei de moment. Iubeşte spontaneitatea şi speculaţiile financiare. Se bucură atunci când întâlneşte proiecte materializate, adesea iniţiate de el însuşi.
Este foarte atent cum administrează resursele altora şi, de multe ori, procedează aşa cum ar face-o pentru sine – devine parcimonios. Îi place să exploreze lumea, călătoriile sunt pentru el un amuzament în spatele căruia se regăsesc interesul pentru filosofie şi pentru istoria religiilor şi a culturii.
Munceşte din greu, este critic şi exact în tot ceea ce face, vrea ordine şi disciplină la locul de muncă şi este recunoscut pentru felul în care ştie să îi coordoneze pe cei din subordine.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Fecioară).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: