Cariere
Franz WEILER, Președinte Director General UNIQA Asigurări
Luni, 02 Februarie 2015

La sfârșitul lunii decembrie 2014, Franz WEILER a fost numit Președinte Director General al companiei UNIQA Asigurări. În vârstă de 56 de ani, Franz WEILER a activat în România din luna iunie a anului trecut, pe poziția de Vicepreședinte Director General Adjunct și CSO, responsabil de activitatea de vânzare.
Anterior venirii sale în România, WEILER și-a desfășurat activitatea timp de zece ani în companiile UNIQA din Serbia și Croația: doi ani în Croația, opt ani în Serbia, dintre care un an și jumătate în poziția de CEO. Franz WEILER beneficiază de o experiență de 35 de ani în domeniul asigurărilor, având studii de contabilitate și finanțe.
În noua poziție, Franz WEILER va continua implementarea principiilor strategice ale companiei privind profitabilitatea, noua structură a portofoliului și eficientizarea activității de vânzare.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Franz WEILER, Președinte Director General UNIQA Asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!