Cariere
Gabriel ORȘA Director, Departament Corporate SRBA Broker
Vineri, 05 Februarie 2016

SRBA Broker, parte a RENOMIA Group, a anunțat, la începutul lunii ianuarie, numirea lui Gabriel ORȘA în funcția de Director al Departamentului  Corporate.

Gabriel ORȘA are o experiență profesională de peste 20 de ani, intrând în domeniul asigurărilor la puțin timp după absolvirea Facultății de  Utilaj Tehnologic a Institutului de Construcții București.

Gabriel ORȘA și-a făcut debutul în industria de asigurări la ALLIANZ-ȚIRIAC, unde a ocupat funcția de Branch Manager timp de 10 ani (1996 – 2006). Începând cu anul 2006, acesta a activat în cadrul ASTRA-UNIQA, în calitate de Area  Manager, pentru ca mai apoi, în 2008, să ocupe aceeași funcție la UNIQA Asigurări. Din anul 2014, Gabriel ORȘA a făcut trecerea către brokerajul în  asigurări, mai întâi în poziția de Business Development Manager la INTERBUG Insurance Broker, iar din luna ianuarie a acestui în calitate de Corporate  ales Manager la SRBA Broker de Asigurare Reasigurare.

Preluarea poziției de Director Corporate și lucrul cu profesioniștii de aici reprezintă o frumoasă și plăcută provocare ce îmi permite valorificarea  cunoștințelor și a experienței acumulate în cei 20 de ani de activitate în domeniul asigurărilor, a declarat Gabriel ORȘA.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gabriel ORȘA Director, Departament Corporate SRBA Broker).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!