Evenimente
Gala Aniversară a Centrului de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru” şi Zilele Culturii Japoneze
Luni, 06 Iunie 2016

12 - 23 mai 2016

Cea de-a VI-a ediție a Zilelor Culturii Japoneze s-a desfășurat între 12 și 23 mai a.c, în București. Evenimentul, organizat de Centrul de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru” și Universitatea Româno-Americană din București, a constat într-o serie de seminare și festivaluri care au îmbinat tradiționalul și modernul. Cu acest prilej, a avut loc și Gala Aniversară a Centrului de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru”, desfășurată în acest an sub genericul Haru Urara Grand Festa. În cadrul Galei, CSRJ-AH a sărbătorit 11 ani de activitate printr-un spectacol realizat de artiști japonezi și români, dar și prin premierea celor mai buni cursanți ai Centrului.
Pe întreaga durată a Zilelor Culturii Japoneze, competiții de arte marțiale și jocuri specifice Țării Soarelui Răsare au adus participanții mai aproape de cultura japoneză. Mai mult, noțiuni privind economia,   elemente de geopolitică și aspecte ale comunicării nipone au constituit subiecte abordate în cadrul unor conferințe cu participare internațională.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gala Aniversară a Centrului de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru” şi Zilele Culturii Japoneze).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!