Evenimente
Gala Forței de Vânzări METROPOLITAN Life
Miercuri, 31 Mai 2017

27 aprilie 2017

Gala Forței de Vânzări METROPOLITAN Life, care s-a desfășurat la Sinaia, a reunit peste 300 de reprezentanți ai companiei, pentru a sărbători succesul echipei obținut în 2016.

Sub genericul „Conectați la viitor”, evenimentul a fost un prilej pentru toți participanții să privească cu încredere spre noi oportunități, alături de METROPOLITAN Life, să regăsească curajul de a visa și inspirația pentru proiecte de succes. Cei mai buni Agenți de Vânzări, Unit Managers și Area Managers au fost premiați pentru rezultatele deosebite.

Totodată, Gala a reunit cele mai importante nume din cadrul grupului: Dirk OSTIJN, Vice Președinte MetLife, responsabil pentru activitățile MetLife din Europa Centrală și de Vest, Marcin BOROWIEC, Vice Președinte Distribuție Face to Face, Responsabil pentru activitățile MetLife din Europa Centrală și de Vest și ESE, Emilia BUNEA, CEO, METROPOLITAN Life, și Boke Kaan SIPAHI, Director Face to Face METROPOLITAN Life. Aceștia au vorbit despre noua direcție strategică la nivel global, procesele de digitalizare abordate de METROPOLITAN Life și planurile pe termen lung din cadrul companiei.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gala Forței de Vânzări METROPOLITAN Life).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Titi AUR: Problema accidentelor rutiere grave este una nationala. Fiecare mort inseamna costuri sociale mari

Titi AUR (Academia Titi Aur - ATA)
Sergiu COSTACHE - Revista RIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!