Evenimente
Gala Premiilor CAMPION Broker 2016
Luni, 04 Aprilie 2016

5 martie 2016

Rezultatele excepționale înregistrate în anul precedent de „cei mai buni Campioni” au fost răsplătite în cadrul Galei Premiilor CAMPION Broker, evenimentul tradițional organizat de compania de brokeraj pentru partenerii săi din piața locală.
Astfel, ediția din acest an a Galei, care a avut loc în data de 5 martie, a reunit, la Hotelul Alpin din Poiana Brașov, peste 200 de participanți, atât membri și colaboratori ai echipei CAMPION Broker, cât și reprezentanți ai partenerilor companiei din piața de asigurări. 
Am creat CAMPION Broker în urmă cu aproape 9 ani, plecând la drum cu un nucleu de oameni curajoși și plini de entuziasm, care au rămas alături de companie până în prezent. Pe parcurs ni s-au alăturat alți campioni care au avut încredere în viziunea noastră, fiecare dintre ei contribuind la ceea ce înseamnă CAMPION Broker astăzi. Am investit timp, energie, pasiune în fiecare acțiune derulată în toți acești ani, am construit relații bazate pe încredere, respect și seriozitate, în prezent CAMPION Broker a devenit un brand apreciat de către parteneri, colaboratori și clienți.
În acest an, într-o atmosferă încărcată de emoție, stil și eleganță, în cadrul Galei organizate la Poiana Brașov, am recompensat eforturile partenerilor și campionilor care au susținut CAMPION Broker în evoluția sa. Este remarcabil faptul că, într-un an 2015 plin de provocări, generate în mare parte de modificările legislative, CAMPION Broker a înregistrat o creștere consistentă a volumului de prime încasate, comparativ cu anul precedent, consolidând-și poziția în top 10 brokeri de asigurare.
Ne propunem, pentru acest an, să adăugăm valoare membrilor echipei CAMPION Broker, astfel încât aceasta să se regăsească în relațiile și serviciile pe care le oferim partenerilor noștri, a declarat Octavian TATOMIRESCU, Director General al brokerului de asigurare.
De asemenea, companiile de asigurări partenere ale CAMPION Broker, precum și Media XPRIMM au primit Premii pentru Parteneriatul Strategic pe care îl au cu această societate.
În cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare acordate de XPRIMM, eveniment desfășurat pe 18 februarie în București, CAMPION Broker a fost recompensat cu Premiul Special „Tradiție și Stabilitate”.

Marii câștigători ai Galei Premiilor CAMPION Broker 2016 au fost:
Brokerul Anului 
Mihai PERVAN
Vânzătorul Anului Persoane Juridice 
Severica COVACIU
Vânzătorul Anului Persoane Fizice 
Judit GERGELY
Vânzătorul Anului Asigurări de Viață 
Alin Constantin HAITĂ
Premiul pentru Fairplay 
Gabriel MOICEANU
Premiul de Excelență 
Mihaela LUCA și Ioana MÎNDRUȘCA
Angajatul Anului 
Răzvan BARBU
Campion printre Campioni 
Ioan MOLDOVAN, Iulian CEAPĂ, Rodica SĂCUIU, Vasile CRIȘAN, Eugen JIEANU
Senior Best Performer Manager
Doru CALENIUC
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gala Premiilor CAMPION Broker 2016).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!