Evenimente

Gala Premiilor DESTINE 2021

Autor:Redactia
Joi, 02 Iunie 2022

Pentru Destine Broker de Asigurare – Reasigurare, cel mai așteptat moment intern al anului este GALA PREMIILOR DESTINE.

Joi, 30 iunie 2022, într-o locație deosebită și anume Grande Hotel Italia din Cluj-Napoca, aproximativ 400 de persoane (colaboratori, angajați și lideri ai companiei, parteneri Asigurători și invitați) s-au reunit în cadrul celei de a XV-a ediții a Galei Premiilor DESTINE pentru a celebra cei 15 ani de existență ai companiei, respectiv pentru a premia rezultatele și performanțele anului 2021.

Evenimentul, structurat în 4 părți, a început cu cuvântul de BUN VENIT al domnului Romeo BOCĂNESCU, Director General, DESTINE Broker și Președinte al Consiliului de Administrație DESTINE Holding S.A.


A urmat edificarea invitațiilor, a partenerilor asigurători și a unui film de prezentare a companiei, precum și premierea colaboratorilor ce au avansat în cadrul programului ”Trepte de carieră” pe parcursul anului 2021.

În a doua parte a evenimentului au fost premiați performerii intermedierilor pe clase de asigurări, dar și pentru vânzarea de servicii conexe respectiv intermedierea de credite, fiecare dintre partenerii asigurători fiind invitați, pe rând, la decernarea diplomelor și trofeelor oferite câștigătorilor.

Apoi a venit rândul celor mai bune Reprezentanțe DESTINE de la nivel teritorial să fie evocate, podiumul acestora fiind dat de:

» Reprezentanța Ploieștilocul 3

» Reprezentanța Suceava – locul 2

» Reprezentanța Ialomițalocul 1

De asemenea, au ieșit în evidență alte două reprezentanțe Destine prin rezultatele generate anul trecut și anume:

» Reprezentanța Iași – cea mai mare creștere a volumului de prime încasate

» Reprezentanța Bacău – cea mai mare creștere a numărului de colaboratori

 


Cea mai așteptată secțiune din cadrul GALEI PREMIILOR DESTINE 2021, decernarea premiilor aferente treptelor de carieră și a Trofeului BROKERUL ANULUI 2021, a fost pe măsura așteptărilor celor prezenți la eveniment. Intrat în rol de amfitrion, domnul Marius DUȚU, VicePreședinte DESTINE Holding, i-a prezentat, pe rând, pe cei mai buni colaboratori DESTINE Broker de pe fiecare treaptă de carieră III – X. Rolul înmânării premiilor i-a revenit, bineînțeles, domnului Romeo BOCĂNESCU.

În ceea ce privește Trofeul BROKERUL ANULUI, după o luptă intensă, colegială și profesională, TROFEUL a fost câștigat de domnul Viorel-Vasile MOCANU, Reprezentant DESTINE Hunedoara (Brad).

Tot odată, au fost premiati cu diplome de merit Brokeri Generali ai Destine Broker, precum și colegi din Administrația Centrală pentru inițiative, acțiuni, devotament, implicare și merite avute în dezvoltarea companiei pe parcursul anului 2021.

Evenimentul s-a încheiat cu DESTINE PARTY, unde buna dispoziție, socializarea, zâmbetele, îmbrățișările au continuat adânc în noapte, însoțite, e adevărat, de un show al invitaților speciali, pe ritmuri latino și lăutărești.

Destine Broker de Asigurare – Reasigurare, cu sediul în Ploiești, una din cele mai importante companii de brokeraj în asigurari din România, ocupă poziția a doua în clasamentul industriei de profil, la finalul anului 2021 cu o cota de piață de peste 7%. Această cotă a crescut la peste 8% la finalul T1 2022, ceea ce demonstreaza creșterea durabilă a companiei.

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Gala Premiilor DESTINE 2021).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: