Evenimente
GROUPAMA Asigurări susține a treia ediție Anim'est Brașov 2016
Luni, 08 August 2016

30 iunie - 3 iulie 

GROUPAMA Asigurări a continuat tradiția parteneriatului cu Festivalul Internațional de Animație Anim'est susținând, pentru a treia oară consecutiv, ediția Anim'est de la Brașov, desfășurată în perioada 30 iunie - 3 iulie în Open Air Piața Sfatului și la Centrul Cultural Reduta.
Susținerea industriei cinematografice românești rămâne o direcție strategică pentru compania noastră, o dovadă în acest sens fiind faptul că toate lungmetrajele autohtone care au participat la ediția din acest an a Festivalului de la Cannes au fost asigurate de GROUPAMA Asigurări. Parteneriatul cu Anim'est este încă o dovadă că rămânem alături de antreprenorii români activi în acest domeniu și de evenimentele importante pentru industria cinematografică locală, a declarat Georgiana MIRON, Director Marketing și Comunicare, GROUPAMA Asigurări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (GROUPAMA Asigurări susține a treia ediție Anim'est Brașov 2016).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!