Evenimente
Întâlnire între jurnalişti şi reprezentanţii Gothaer Asigurări Reasigurări
Luni, 06 Iunie 2016

10 mai 2016

La începutul lunii mai, Gothaer Asigurări Reasigurări a organizat o întâlnire de tip „round-table” la care au participat reprezentanţi ai presei financiare din România. Cu acest prilej, au fost discutate rezultatele înregistrate de companie în anul precedent, dar şi strategia pentru perioada următoare.  
Anca BĂBĂNEAȚĂ, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări, a precizat că 2015 a fost un an de construcție și consolidare pentru companie, înregistrând prime brute subscrise de aproape 82 milioane lei. În procente, aceasta semnifică pentru companie o scădere de 2,7% raportat la anul 2014, principala cauză reprezentând-o încetarea subscrierilor pe segmentul asigurărilor de aviație și revizuirea portofoliilor în contextul necesarului de capital alocat fiecărei linii. Întreaga evoluție din anul trecut a stat sub semnul măsurilor strategice care au fost necesare pentru alinierea la standardele regimului de Solvabilitate II. Compania a plătit daune în valoare de peste 43 milioane lei în anul 2015.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Întâlnire între jurnalişti şi reprezentanţii Gothaer Asigurări Reasigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!