LifeStyle

Les deux-pièces O investiție sigură pentru orice vârstă, siluetă și ocazie

Autor: Cosmina Maria
Luni, 02 Mai 2016

Din punct de vedere vestimentar, „les deux-pièces” se poate traduce prin eleganță, rafinament și seriozitate. Un astfel de costum este potrivit atât pentru o ținută office (în culori sobre), cât și pentru pentru participarea la conferințe, evenimente sau întâlniri de afaceri - în aceste cazuri fiind de preferat nuațele pastelate sau mai îndrăznețe, menite să atragă atenția. 
De ce deux-pièces? Pentru o alură stilată şi deosebit de atrăgătoare. Un avantaj al unui astfel de costum este croiala, un deux-pièces care urmează liniile corpului punând foarte ușor în valoare formele feminine. 
Vă doriţi o notă mai îndrăzneață? Decolteul poate fi evidențiat purtând sacoul „în V” direct pe piele.
Lungimea și lărgimea mânecii sacoului reprezintă două elemente care pot fi diferite de la un costum la altul. Astfel, prin intermediul lor pot fi evidențiate sau, din contră, estompate, anumite particularități ale brațelor. 
De asemenea, fusta poate varia, la rândul său, ca lungime, ceea ce permite atât sublinierea formei picioarelor, cât şi o eventuală ascundere a unor defecte ale acestora. De reținut: indiferent de lungimea fustei, un plus de rafinament poate fi dat de o pereche de stiletto.
Costumul de tip deux­pièces reprezintă un element vestimentar atemporal, cu o extraordinară versatilitate: acesta se pliază foarte uşor pe diverse categorii de vârstă şi, de asemenea, îmbină aerul de putere construit de liniile elegante cu graţia specific feminină.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Les deux-pièces O investiție sigură pentru orice vârstă, siluetă și ocazie).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: