Cariere
Lucian FILIP, Director al Direcţiei Brokeri OMNIASIG VIG
Luni, 03 Martie 2014

Începând din luna ianuarie 2014, Lucian FILIP preia poziţia de Director al Direcţiei Brokeri în cadrul OMNIASIG VIENNA Insurance Group. Acesta o înlocuieşte în funcţie pe Cristina RASOL, care, de la aceeaşi dată, devine Manager de Proiect în cadrul companiei.
Lucian FILIP are o experienţă în domeniul asigurărilor de peste 12 ani, începându-şi cariera în funcţia de Inspector de asigurări la OMNIASIG. În urma rezultatelor obţinute, a avansat la nivel profesional, ocupând pe rând funcţiile de Şef Agenţie şi Director Adjunct Vânzări. În perioada 2012 - 2014, a ocupat poziţia de Director Dezvoltare în cadrul societăţii de brokeraj OTTO Broker. Lucian FILIP este absolvent al Facultăţii de Drept şi a mai multor cursuri de specialitate în domeniile asigurări, vânzări şi comunicare.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Lucian FILIP, Director al Direcţiei Brokeri OMNIASIG VIG).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: