Evenimente
Managementul costurilor asociate incidentelor rutiere
Luni, 06 Iunie 2016

26 mai 2016

Institutul de Studii Financiare - ISF în parteneriat cu MOBILEYE au organizat la sfârșitul lunii mai evenimentul „Managementul costurilor asociate incidentelor rutiere”, care a avut drept subiect prezentarea și promovarea unor metode proactive pentru reducerea costurilor asociate accidentelor rutiere cu implicații asupra părților interesate din toate ariile de activitate, în mod special pentru reducerea cererilor de daune. 
Printre vorbitori s-au regăsit Raz PELEG - Regional Sales Director Europe, MOBILEYE, Remus STOICA - Project Manager, ISF, Dragoș SORA - Business Development Manager, RM Alliance Consulting,  și Lucian DANILESCU - Avocat Partener, MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ.
De asemenea, reprezentanții instituției au anunțat că intenționează să demareze, în perioada următoare, un proiect de cercetare pentru adăugarea unor noi instrumente în realizarea modelelor actuariale care să pună accent pe noile tehnologii dezvoltate în domeniu. Proiectul presupune colectarea datelor despre conduita la volan cu ajutorul sistemelor avansate de asistență a șoferilor și analiza acestora în vederea diminuării numărului de accidente rutiere și implicit a costurilor asociate.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Managementul costurilor asociate incidentelor rutiere).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!