Evenimente
MaxyGo a premiat performerii anului 2016
Miercuri, 29 Martie 2017

În cadrul evenimentului Performance Gala MaxyGo 2017, Ediţia a XIV-a, care a avut loc în data de 25 februarie 2017 la Sovata, Hotel Danubius, MaxyGo şi-a premiat performerii anului 2016. În cadrul evenimentului, au fost analizate atât rezultatele financiare raportate de companie în anul precedent, cât și strategia brokerului pentru anul 2017, precum și soluţiile pentru menţinerea unei dezvoltări stabile şi durabile a companiei. În acelaşi timp, au fost dezbătute oportunităţile şi provocările acestui an, marcat de o serie de schimbări legislative cu impact semnificativ asupra pieţei de intermediere din ţara noastră.

Printre premianţi s-au numărat: Aurel GOANŢĂ - Brokerul Anului 2016, Viorica TOADER, Rodica DIACONU, Eduard Eronim DUMEA, Alin HÂRLĂU, Emil STOICA, Cosmin GIURIŢĂ, Marian COŞTIUG.

De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment au fost acordate premii şi următoarelor societăţi de asigurare partenere: GRAWE România, ERGO, EUROINS, GARANTA, CITY Insurance, GENERALI, GROUPAMA, CertAsig, ALLIANZ-ȚIRIAC, OMNIASIG, UNIQA.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (MaxyGo a premiat performerii anului 2016).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!