Evenimente
METROPOLITAN Life a participat la activitățile Special Olympics
Luni, 06 Iunie 2016

Peste 45 de voluntari METROPOLITAN Life au participat la activitățile Special Olympics din Centrul Sportiv „Apollo”, din București, unde au desfășurat activități sportive și jocuri împreună cu tineri cu dizabilități intelectuale. De asemenea, alți 38 de voluntari METROPOLITAN Life au participat la construirea a opt locuințe în Ploiești, inițiativă desfășurată de Habitat for Humanity Romania.
Acțiunile fac parte din parteneriatul grupului MetLife, la care este afiliată compania METROPOLITAN Life, cu Special Olympics și Habitat for Humanity, în cadrul cărora oferă angajaților din întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) oportunitatea de a fi voluntari în proiecte comunitare. 
Cei 5.000 de angajați ai grupului MetLife din cele 26 de țări EMEA au fost astfel invitați să participe la activități, împreună cu una dintre organizații, pe parcursul Săptămânii în Folosul Comunității. Aceștia au putut face sport alături de tinerii cu dizabilități și au susținut inițiativele Habitat for Humanity de a construi sau renova locuințe din zonele defavorizate.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (METROPOLITAN Life a participat la activitățile Special Olympics).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!