Evenimente
METROPOLITAN Life continuă proiectele dedicate copiilor români cu părinţi plecaţi peste hotare
Vineri, 05 Februarie 2016

9 decembrie 2015

METROPOLITAN Life continuă să sprijine programul „Copii Singuri Acasă”, desfăşurat de organizația Salvaţi Copiii la nivel naţional, investind 10 lei la  fiecare poliţă de asigurare încheiată. Compania a organizat, de asemenea, şi seria de întâlniri „Sâmbăta Împreună”, în perioada noiembrie-decembrie, în agențiile sale din București, Pitești, Craiova și Timișoara, unde grupuri de copii au petrecut câteva ore alături de voluntarii METROPOLITAN.

Copiii afectați de migrația părinților în străinătate sunt o categorie socială foarte vulnerabilă și o generație în pericol. Bunurile materiale nu pot înlocui  dragostea și protecția părinților, astfel METROPOLITAN Life susține programul Copii Singuri Acasă, desfășurat la nivel național de Salvați Copiii. (...) Ne dorim ca, investind 10 lei la fiecare poliță de asigurare încheiată, și prin implicarea voluntarilor METROPOLITAN Life în activitățile educative pentru  copii, să aducem o schimbare pozitivă și un viitor mai bun acestei generații, a declarat Emilia BUNEA, CEO, METROPOLITAN Life.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (METROPOLITAN Life continuă proiectele dedicate copiilor români cu părinţi plecaţi peste hotare).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!