Evenimente
New Year Cocktail Party – Obiectivele CertAsig pentru 2017
Miercuri, 22 Februarie 2017

12 ianuarie 2017

Partenerii din industria de brokeraj în asigurări ai CertAsig s-au reunit, pe 12 ianuarie a.c., la cocktailul tradițional organizat de asigurător la început de an. Cu acest prilej, reprezentanţii CertAsig au vorbit şi despre obiectivele pe care și le-au propus pentru 2017, printre care se numără și extinderea în Cehia. În contextul unei pieţe afectate de schimbările înregistrate în principal pe segmentul RCA, în 2016, CertAsig a reuşit să menţină un nivel al primelor brute subscrise relativ similar cu cel înregistrat în 2015, dublându-şi însă profitabilitatea.

Acum 5 ani am decis să renunţăm la componenta de retail şi la segmentul de asigurări auto şi s-a dovedit o decizie bună. Am pus mult accent pe o reasigurare foarte puternică şi pe cooperarea cu brokerii de asigurări şi toate acestea au ajutat la creşterea constantă a business-ului CertAsig, a declarat James GRINDLEY, CEO, CertAsig, cu prilejul cocktailului.

Nigel WILLIAMS, Chairman of the Board, CertAsig Holdings, a declarat, în cadrul aceluiaşi eveniment, că: Deşi în 2016 creşterea nu a fost aceeaşi ca în 2015, considerăm că CertAsig şi-a consolidat poziţia în piaţă şi s-a dezvoltat. În condiţiile implementării Solvency II, am decis să diminuăm dezvoltarea liniei asigurărilor maritime din Turcia.

Strategia CertAsig este aceea de a dezvolta și extinde activitatea din România şi în alte ţări. Următorul pas este deschiderea biroului din Cehia, luna martie fiind cea în care se estimează că va fi finalizată componența echipei din Praga.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (New Year Cocktail Party – Obiectivele CertAsig pentru 2017).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!