Evenimente
NN Asigurări de Viață a intrat pe piața asigurărilor de sănătate
Luni, 02 Mai 2016
Marius POPESCU, Director General NN Asigurări de Viață

7 aprilie

De Ziua Mondială a Sănătății, NN Asigurări de Viată a anunțat extinderea portofoliului de produse prin lansarea asigurării private de sănătate. Compania își propune ca 10% din volumul de new business realizat în 2016 să provină din acest tip de asigurări.
Prin Asigurarea de Sănătate NN, vrem să fim alături de familiile din România în prezent, în viața lor de zi cu zi, nu doar în viitor, așa cum se întâmplă prin asigurările de viață sau pensiile private, a declarat Marius POPESCU, Director General, NN Asigurări de Viață.
Asigurarea de Sănătate NN oferă clienților acoperire pentru situații care presupun spitalizare sau intervenție chirurgicală ca urmare a îmbolnăvirii sau accidentelor. De asemenea, noul produs include și o componentă opțională de prevenție care asigură un control medical anual complet, până la 12 consultații generale sau de specialitate și reduceri între 20% și 70% pentru consultațiile sau investigațiile care depășesc beneficiile acoperite, în funcție de tipul pachetului ales.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (NN Asigurări de Viață a intrat pe piața asigurărilor de sănătate).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!