Evenimente
Obiectivele CertAsig pentru 2016 - o companie profitabilă, non-retail și non-auto
Vineri, 05 Februarie 2016

14 ianuarie 2016

Partenerii din industria de brokeraj în asigurări ai CertAsig au fost aşteptaţi, pe 14 ianuarie a.c., la cocktailul tradițional organizat de asigurător la  început de an. Prin atmosfera sa informală, care favorizează componenta de networking, evenimentul reprezintă, pentru CertAsig, un moment  excelent pentru consolidarea relaţiilor profesionale cu toţi colaboratorii săi din piaţa de intermediere.

Cu acest prilej, reprezentanţii companiei au vorbit şi despre obiectivele pe care și le-au propus pentru 2016. Astfel, după creșterea de 12%  înregistrată în 2015, pentru acest an CertAsig țintește o creștere de 22 de procente, menținându-și totodată profitabilitatea. Este un obiectiv curajos,  ținând cont de faptul că piața non-auto nu a cunoscut evoluții în România în ultima perioadă. Ne bazăm însă pe elementele pe care le-am identificat  deja ca fiind esențiale pentru o creștere organică sustenabilă, a declarat James GRINDLEY, CEO și Președinte al Consiliului de Administrație al  CertAsig.

Nigel WILLIAMS, Chairman of the Board, CertAsig, a declarat că 2015 a fost un an în care creșterea companiei s-a accelerat, aceasta continuând să  rămână o societate reprezentativă pentru ceea ce el consideră a fi noua paradigmă a industriei românești de asigurări: o companie profitabilă, non-retail și nonauto.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Obiectivele CertAsig pentru 2016 - o companie profitabilă, non-retail și non-auto).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!