Evenimente
PAID Reinsurance Conference Building the future
Miercuri, 29 Martie 2017

În acest an s-au împlinit 40 de ani de la marele cutremur din 1977, prilej nu numai de a rememora un eveniment care a marcat în mod dramatic România, ci şi de a analiza nivelul de pregătire al ţării noatre, al industriei de asigurări în particular, în eventualitatea producerii unui eveniment similar.

În acest context, Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor a organizat, pe data de 7 martie, un eveniment dedicat analizării acestui subiect, conducerea PAID întâlninduse în cursul dimineţii cu reprezentanţii presei şi dedicând după amiaza unei conferinţe de reasigurări, PAID – Building the future, la care au participat reprezentanţi ai celor mai importanţi reasigurători şi brokeri de reasigurare, parteneri ai programului de reasigurare al societății.

Potrivit declaraţiilor PAID, Pool-ul derulează în prezent un program de reasigurare în valoare de 800 milioane euro, suficient pentru a acoperi daunele provocate de un cutremur similar celui din 1977 proprietăţilor deţinute de cei 1,7 milioane de asiguraţi din portofoliul său. Principalele priorităţi din strategia sa de dezvoltare se referă atât la consolidarea financiară şi operaţională a instituţiei, cât şi la realizarea unui sistem de despăgubire eficientă a asiguraţilor în cazul producerii unui eveniment catastrofal de mari proporţii.

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (PAID Reinsurance Conference Building the future).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Evenimente Viitoare

FIAR 2017 Forumul International Asigurari - Reasigurari

21-25 mai 2017
Poiana Brasov, Romania
Organizator: XPRIMM
...

Detalii>>

Ora de Risc

Asigurari de sanatate vs. abonamente: Cat de mare este riscul de a nu sti ce sa alegi?

Dan DOBRE - Director Comercial, SIGNAL Iduna
Ramona CHECHI - Specialist in servicii medicale private
Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!