Cariere
Paolo COLETTO, Director Financiar Membru al Directoratului GENERALI România
Luni, 05 Ianuarie 2015
Paolo COLETTO, Director Financiar Membru al Directoratului GENERALI România

Paolo COLLETO are o bogată experienţă în asigurări: 27 de ani, din care ultimii 12 în poziţii de conducere. Și-a început cariera în asigurări în 1987, la TORO Assicurazioni SpA, companie membră a grupului GENERALI, care, în 2009, a fuzionat cu ALLEANZA, dând naştere companiei ALLEANZA Toro. În 2014, aceasta a fuzionat cu GENERALI Italia SpA.
Începând din 2001, a ocupat poziţia de Director responsabil de controlul subsidiarelor companiei TORO, Membru Directorat pentru subsidiara din Franţa şi Preşedinte al Consiliului de Supraveghere pentru Polonia. Apoi, tot la TORO a deţinut poziţia de Director de Planificare şi Control şi apoi pe cea de Chief Risk Officer. Înainte de a se alătura GENERALI România, a fost Director de Management al Riscului pentru subsidiarele din Nord-Vest ale grupului GENERALI.
Absolvent de studii universitare în economie şi afaceri, Paolo COLLETO este specialist în fuziuni şi achiziţii şi a făcut parte din mai multe echipe care au realizat acest tip de proceduri.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Paolo COLETTO, Director Financiar Membru al Directoratului GENERALI România).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!