Cariere
Paul CAZACU, Vicepreședinte Director General Adjunct UNIQA Asigurări
Luni, 02 Februarie 2015

La finalul anului 2014, Paul CAZACU (36 de ani) a preluat funcția de Vicepreședinte Director General Adjunct în cadrul UNIQA Asigurări. Acesta a făcut parte din conducerea UNIQA Asigurări de Viață din septembrie 2011 până în prezent, ocupându-se de implementarea planului de afaceri general și a strategiei financiare și de investiții.
Parcursul său profesional a început în anul 2001 și cuprinde experiență în asigurări, audit și consultanță financiară. Este Membru al Camerei Auditorilor Financiari din România și Membru ACCA - UK (Association of Chartered Certified Accountants).
Am primit cu entuziasm propunerea de a ocupa poziția de Vicepreședinte al UNIQA Asigurări, după cei trei ani petrecuți în cadrul companiei de asigurări de viață. (...) În noua funcție voi pune accent pe aplicarea măsurilor referitoare la îmbunătățirea rezultatului tehnic și scăderea ratei costurilor, a declarat Paul CAZACU.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Paul CAZACU, Vicepreședinte Director General Adjunct UNIQA Asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Titi AUR: Problema accidentelor rutiere grave este una nationala. Fiecare mort inseamna costuri sociale mari

Titi AUR (Academia Titi Aur - ATA)
Sergiu COSTACHE - Revista RIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!