Profil Astrologic

PEŞTI BERBEC

Autor:MINERVA Astrolog
Joi, 01 Iulie 2010

Începând cu acest număr, Revista PRIMM Asigurări & Pensii lansează o nouă rubrică, Profil Astrologic, în cadrul căreia, pornind de la poziţia corpurilor cereşti în raport cu data naşterii unei persoane, vom căuta să vă prezentăm în ce măsură astrele pot să aibă anumite semnificaţii, să determine, să cuprindă sau să influenţeze conturul respectivei personalităţi. Cunoscutul astrolog MINERVA ne va interpreta evenimentele trecute, prezente şi va prefigura, în baza influenţelor dictate de data naşterii, viitorul celor mai importanţi lideri şi specialişti din piaţa de asigurări şi din cea de pensii private.

 

PEŞTI:Constantin TOMA
Preşedinte OMNIASIG

Pentru el, viaţa este cea mai frumoasă imagine, pentru că implică multă creativitate, implicit conceperea de noi şi noi proiecte.

Pentru cei din jur, reprezentarea sa este cât se poate de clară, fiind perceput ca un om puternic, care îşi propune programe de anvergură, şi extrem de entuziast, atunci când se angajează întrun proiect de natură financiară. Este generos, dar în acelaşi timp, ca să se poată pune în valoare, are nevoie de oameni, aceştia fiind colaboratori apropiaţi sau subordonaţi.

Carieră şi bani

Când se pune problema banilor şi a averii, nativul din zodia Peştilor are un simţ aparte. Cu un fler financiar ieşit din comun, el ştie când să investească şi când să spună: stop! Îi place să-şi sporească sistematic averea şi conturile, după un calcul numai de el ştiut. Poate că valoarea intrinsecă a noţiunii de finanţe porneşte la el din atenţia pe care o acordă fiecărui detaliu atunci când pune în practică diverse idei sau proiecte pe care şi le asumă.

Pe de altă parte însă, am sublinia că, la el, succesul se datorează şi faptului că este un truditor înnăscut. Experienţa profesională şi de viaţă de care dispune îl ajută să vadă aspectele mai puţin sesizabile ale unei probleme şi să adopte, în consecinţă, acele mijloace şi metode care să conducă la crearea unui echilibru, discutând în acelaşi timp, deschis şi fără menajamente, pe tema dată.

Organizat, se conformează rutinei zilnice, planificându-şi totul din timp, cu termene limită sau de finalizare stricte, am spune matematice, trăsătură care l-a ajutat să acceadă într-o poziţie profesională de top.

Independent, adept al liberului arbitru, preferă să aibă o abordare proprie a pieţei financiare, considerând că lipsa de constrângere şi libertatea de mişcare în varii domenii aduc idei (Mercur în Vărsător), poate neortodoxe pentru unii, dar extrem de valabile în contextul şi în conjuncturile date.

De aceea, preferă noi modalităţi de abordare în ceea ce priveşte investiţiile şi plasamentele de care se ocupă – de altfel, ar prefera să dispună de mai multă libertate decât are. Reuniunile, evenimentele de socializare organizate sunt preferate în raport cu întâlnirile unilaterale.

Fiind un tip analitic, nu îi plac provocările neaşteptate, imprevizibilul, am putea spune, pentru simplul motiv că i se întâmplă să nu întrevadă, din prima clipă, care este mobilul sau punctul de pornire în legătură cu o anume problemă, existând, aşadar, riscul de a face confuzii între ce i se cuvine de drept şi ceea ce li se cuvine celorlalţi.

Familie şi prieteni

În ceea ce priveşte căminul şi familia, acestea sunt de neatins. Sentimentele de bine din prima copilărie revin periodic şi nostalgic, poate de aceea evită să vorbească despre ele, deşi universul său interior este extraordinar de bogat, şi tot astfel poate că a învăţat, de-a lungul vieţii, că singura metodă de a-ţi proteja familia de neplăceri este să o ţii departe de ochii lumii.

Are talent de formator, aşa încât poate să fie un foarte bun dascăl şi probabil chiar este şi/sau va fi pentru copiii şi pentru nepoţii săi.

Are foarte mulţi prieteni şi cunoştinţe pe care i-a selectat de-a lungul anilor şi cu care îi place să se vadă periodic şi să discute pe diferite teme, exercitând asupră-le o puternică şi benefică influenţă, la fel ca şi asupra persoanelor alături de care lucrează.

Îi plac spaţiile largi şi, în puţinul timp pe care îl are, preferă să iasă în mijlocul naturii şi chiar să facă sport.

Viitor

În 2010, va ţinti către mai multe obiective. În principal, va simţi că a venit momentul să se gândească şi la propria persoană, să conducă mersul lucrurilor şi curgerea vieţii de aşa manieră încât să reuşească un real echilibru între ceea ce îl motivează să acţioneze pentru sine şi, de cealaltă parte, pentru „restul lumii”.

2010 aduce, aşadar, un potenţial imens de schimbare, depinde doar de cât de profundă se doreşte a fi aceasta, dacă este doar una temporară, de suprafaţă, conjuncturală, sau definitivă, ceea ce ar presupune ţinerea sub control a situaţiilor care îl delimitează de-a lungul întregului an. Creativitatea însă va domina totul, fiind extrem de susţinută, şi va constitui semnul sub care va evolua profesional în 2010.

BERBEC:Cristian CONSTANTINESCU
Director General ALLIANZ - ŢIRIAC

Ordine şi disciplină este deviza sub care acestui nativ îi place să-şi desfăşoare activitatea. Şi-a dezvoltat astfel natura critică şi aspiraţia către perfecţiune. Atenţie însă! Trebuie să echilibreze aceste tendinţe prin toleranţă.

Carieră şi bani

Îi place să-şi construiască un buget echilibrat, la fel cum
apreciază drept investiţii capitale proprietăţile pe care le
deţine.

Dispune de abilităţi înnăscute de negociator, are o mare disponibilitate în relaţia cu partenerii de afaceri, precum şi cu persoanele din mediul în care activează. Este, aşadar, receptiv, comunică clar, precis, penetrant, deşi uneori poate prea tăios şi prea ironic. Spirit analitic, îşi concentrează cu repeziciune întreaga atenţie asupra problemei în cauză şi acţionează în consecinţă.

Periodic, trece prin momente de dezamăgire vis-a-vis de propria activitate şi încearcă să depăşească monotonia şi rutina. Astfel, viaţa de zi cu zi capătă noi dimensiuni, devenind mai interesantă dar greu de ordonat după un program anume.

În ceea ce priveşte afacerile, se poate vorbi despre o filosofie practică. Dacă se află într-o călătorie de afaceri, şi chiar în concediu, în străinătate, face totul pentru ca aceasta să fie un succes şi să se desfăşoare într-o atmosferă cât mai normală. Probabil că această dorinţă, transformată în trăsătură, se datorează faptului că a muncit şi a învăţat mult ca să ajungă acolo unde este.

Motivaţia în viaţa profesională este o adevărată gură de aer, iar comunicarea - unul dintre factorii importanţi. Îi place să ştie că este recunoscut şi apreciat prin ceea ce face şi nu prin ceea ce este. Dacă ar fi să o mai ia încă o dată de la capăt, şi-ar alege acelaşi drum, cu experienţele şi învăţămintele de rigoare.

Poate uneori a avut şi are dificultăţi în a găsi drumul pe care şi-l doreşte, poate a cunoscut conflicte interioare legate de poziţia sa socială şi profesională, niciodată însă nu s-a dat bătut, nu şi-a expus slăbiciunile, dimpotrivă, a depus eforturi să depăşească aceste obstacole, să cunoască oameni cât mai diferiţi, să interrelaţioneze pentru a putea să se manifeste aşa cum este.

Familie şi prieteni

Îi place să filosofeze şi chiar să discute cu familia despre propria concepţie de viaţă. Posibil ca, în copilărie, să se fi mutat dintr-un loc în altul destul de des sau să fi călătorit foarte mult împreună cu familia. Casa în care locuieşte trebuie să fie construită după o arhitectură în care jocul cu spaţiile să îi deschidă şi mai mult perspectiva asupra a ceea ce face.

Oricând este dispus, atât în activitatea pe care o desfăşoară, cât şi în viaţa de familie, să se lanseze în proiecte de anvergură care vizează întreprinderi de pionierat, cu condiţia ca autonomia de mişcare, iniţiativa să nu îi fie ameninţate.

Ţine foarte mult la prieteniile sale, care nu sunt multe, dar atâtea câte sunt reprezintă necesarul de sprijin de care are nevoie şi cărora le acordă întreaga sa susţinere. De altfel, tot timpul a fost atent la legăturile de prietenie pe care le-a cultivat, având în vedere că orice amic devenit prieten a devenit practic şi un nou membru al familiei sale. Obiectivele pe care şi le-a propus au implicat şi implică, pe lângă responsabilităţile profesionale, şi stabilitatea, căminul şi sufletul.

Viitor

Anul 2010 poate fi pentru domnia sa anul marilor schimbări, dar în aceeaşi măsură va fi şi un an al deziluziilor. Se va afirma mai ales în mijlocul celor care îl înţeleg şi sunt asemeni lui. Va fi totuşi un an bun, având în vedere că toate frustrările, toate neîmplinirile din ultimii trei ani vor fi canalizate în scop constructiv, croind planuri de perspectivă apropiată. Fiind pasionat de profesiunea pe care o exercită, aceasta îi va solicita ceva mai mult efort pentru a dovedi că este omul potrivit la locul potrivit. Iată măcar un motiv în cazul în care intră în conflict cu inerţia. Stabilitatea în care credea poate să dispară acum şi nu ar fi rău să analizeze ce anume l-a adus în această situaţie. Va fi provocat să vadă care îi sunt limitele şi chiar va fi pus în situaţia de a se îndoi de tot ceea ce ştie sau vrea să facă.

Dar să nu uite că 2010 este un an care îi va solicita un exerciţiu de voinţă care, la rându-i, îi va provoca nu doar sensibilitatea, ci şi inteligenţa şi spontaneitatea. Dacă la început va fi greu, cel mai bun lucru este să aibă răbdare în a colabora cu ceilalţi ori în a încerca să ofere soluţii; va observa destul de repede că şi capacitatea sa de înţelegere este alta, iar percepţia asupra anumitor noţiuni care până atunci îi erau străine – calm, relaxare, înţelegere, devine acum punctul său forte.

 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (PEŞTI BERBEC).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine: