Evenimente
Predare de ștafetă la ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări
Miercuri, 14 Septembrie 2016

29 august 2016

Pentru a treia oară în cei 22 de ani de existență ai săi, în ALLIANZ-ȚIRIAC a avut loc o predare de ștafetă. Remi VRIGNAUD și-a încheiat oficial mandatul la finele lunii august, pentru ca, începand cu 1 septembrie, conducerea să fie preluată de către Virgil ȘONCUTEAN. Momentul a fost marcat în cadrul unui eveniment destinat colegilor, partenerilor și colaboratorilor companiei din piața de asigurări și din afara ei.
Pentru mine, personal, ultimele săptămâni au fost un adevarat maraton al emoțiilor. Dupa 4 ani tragi o linie și te întrebi ce ai făcut în companie și în piață. Am încercat să lăsăm în urmă ceva care duce spre bine sau spre mai bine. Le mulțumesc tuturor partenerilor, colaboratorilor, colegilor și prietenilor, alături de care am încercat să creăm plus valoare în această industrie care a trecut în ultimii ani prin multe provocări, a declarat Remi VRIGNAUD.
Sunt onorat să am misiunea de a prelua frâiele ALLIANZ-ȚIRIAC după un mandat excelent executat de Remi, într-un moment care marchează 4 ani de creștere profitabilă, a precizat Virgil ȘONCUTEAN. 
Remi VRIGNAUD a preluat mandatul de CEO al ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări pe 1 august 2012. După patru ani la conducerea ALLIANZ-ȚIRIAC, el va prelua o nouă poziție în cadrul grupului german, coordonând activitatea cancelariei lui Oliver BÄTE, CEO-ul grupului ALLIANZ.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Predare de ștafetă la ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!