Evenimente
PRESTIGE a sărbătorit 7 ani de activitate în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Galei sale tradiţionale
Vineri, 05 Februarie 2016

17 decembrie 2015

În a doua jumătate a lunii decembrie, peste 100 de specialiști din piața de asigurări, reasigurări și domeniile conexe au participat la Gala de premiere  PRESTIGE Broker – ediția a VII-a. În cadrul evenimentului tradiţional au fost acordate distincții atât asigurătorilor, cât și partenerilor care au sprijinit,  de-a lungul anului, activitatea PRESTIGE Broker. Gala a reprezentat, de asemenea, și un moment de celebrare a celor șapte ani de activitate ai  companiei în piața de asigurări din România.

Echipa PRESTIGE Broker mulțumește tuturor pentru prezență și pentru atingerea scopului principal din  2008 și până în prezent, acela de a oferi soluții profesionale de intermediere în asigurări, a declarat George ZAHARESCU, Director Executiv, PRESTIGE Broker.

Dincolo de acordarea premiilor, Gala a reprezentat și un prilej pentru membrii echipei brokerului de asigurare de a ura bun venit colaboratorilor care  s-au alăturat recent PRESTIGE.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (PRESTIGE a sărbătorit 7 ani de activitate în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Galei sale tradiţionale).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!