Evenimente
PRESTIGE Insurance a sărbătorit 8 ani de activitate
Luni, 16 Ianuarie 2017

24 noiembrie 2016

Joi, 24 noiembrie 2016, PRESTIGE Insurance a sărbătorit 8 ani de activitate în piața din România, cu prilejul evenimentului său tradițional anual, alături de întreaga echipă, de colaboratori și de parteneri – societăți de asigurare și UNSICAR.

Cu această ocazie, a avut loc cea de-a opta ediție a Galei de Premiere PRESTIGE Insurance Broker, în cadrul căreia au fost acordate distincții și premii de performanță atât asigurătorilor, cât și partenerilor care au sprijinit, de-a lungul anului, activitatea companiei. Media XPRIMM s-a numărat printre premianți, fiindu-i acordat Premiul pentru Parteneriat Media.

Vom încheia anul 2016 cu o creștere de aproximativ 15%, cu ajutorul căreia vom depăși 30 milioane lei prime încasate. Am înființat cinci noi puncte de lucru și am crescut echipa cu trei noi profesioniști și nouă colaboratori. Pentru anul 2017, vom menține creșterea de aproximativ 15% și vom insista pe extinderea națională și pe calitatea serviciilor, a declarat George ZAHARESCU, Directorul General al PRESTIGE Insurance.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (PRESTIGE Insurance a sărbătorit 8 ani de activitate).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!