Evenimente
Prima ediţie a INSIA Academy
Luni, 02 Noiembrie 2015

Noiembrie 2015

Brokerul INSIA Europe a organizat prima ediţie a INSIA Academy, eveniment în care s-a prezentat viziunea de business pentru următorii ani  şi, totodată, s-au oferit instrumentele necesare dezvoltării activităţilor în conformitate cu standardele de calitate ale companiei.

Succesul nostru depinde de succesul partenerilor noştri.Evenimentul INSIA Academy îşi propune, prin cursurile şi sesiunile interactive, să  contribuie la dezvoltarea personală şi profesională a întregii echipe, a declarat Alexandra DURBACA (ARSENIE), Director, INSIA România.

Evenimentul, desfăşurat pe parcursul a două zile, a constat în workshop-uri legate de prospectarea pieţei şi instrumentele necesare,  vânzarea de asigurări, negociere şi retenţia portofoliului, dar a oferit invitaţilor săi şi detalii tehnice ale produselor de asigurare.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Prima ediţie a INSIA Academy).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!